Менувач

111

 Менувач

За nema23,34 мотор, Сооднос на редукција: 1: 2 1: 5 1:20 1:30

13 14

Планетарни менувачи за nema17, сооднос на намалување: 1: 5,18

12

Доколку ви требаат повеќе информации или друг прилог за намалување, контактирајте не.


WhatsApp Онлајн Chat!