Напојување

Префрлување напојувања 

Фокусиран на пазарот за напојување со стандарден прекинувач, моторот Лонгс носи разни видови на стандардни производи за напојување за да обезбеди решенија за напојување за сите видови на апликации.

1

Префрлување напојувања

Фокусирајќи се на пазарот за напојување со стандарден прекинувач, носиме разни видови на стандардни производи за напојување за да обезбедиме решенија за напојување за сите видови на апликации.

1: Висока ефикасност, ниска температура, мала големина.

2: Заштита од прекумерен товар и краток спој.

3: Заштита од над напон.

4: Влез: 120VAC или 220V 

  точка

P_out
(W)

V_out
(Vdc)

Максимална излезна струја
(А)

Модел на мотор

ДОЛГИ

201

24

8.37

Нема 17,23

ДОЛГИ

350

24

14.58

Нема23

ДОЛГИ

350

36

9,72

Нема23

ДОЛГИ

350

48

7.29

Нема34

ДОЛГИ

350

60

5,83

Нема34

Доколку ви требаат повеќе информации или друга моќ, контактирајте не.

2


WhatsApp Онлајн Chat!