Кабини за поврзување

Кабли за поврзување 

Кабли за производи Stepper, Servo производи, производи BLDC и производи SERVO.

gfdd

Кабли за Stepper Motors

LS жица за степер мотор, 4 кабли и 6 кабли

Ние може да се произведуваат кабли во согласност со клиент ' услов s.

1. Кабли за степер мотор

  точка

УЛ

тип

AWG
size

должина

мм

Број на водства

Погоден за мотор

ДОЛГИ Wireица

1007

26

320 + 10

4

Нема 17

ДОЛГИ Wireица

1007

26

187 + 5

4

Нема 17

ДОЛГИ Wireица

1007

26

180 + 10

4

Нема 17

ДОЛГИ Wireица

1007

26

1000 + 10

4

Нема 17

ДОЛГИ Wireица

1007

22

2500 ± 20

4

Нема34

 2. Кабли за мотор со затворена јамка

2 3

  точка

AWG
size

должина

мм

М атериал

Погоден за мотор

ДОЛГИ Wireица

24

3000 ± 30

Заштитен кабел со шест јадра

Нема23,34

 


WhatsApp Онлајн Chat!