Kotak gir

111

 Kotak gir

Pikeun motor nema23,34, Rasio Réduksi: 1: 2 1: 5 1:20 1:30

13 14

Gearboxes Planét pikeun nema17, Rasio Réduksi: 1: 5.18

12

Upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi atanapi jatah Réduksi sanés, mangga ngahubungan kami.


WhatsApp Online Chat!