за нас

Changzhou копнее Моторни копродукции, Ltd е основана во 2000 година, како професионален производител мотор во градот Changzhou, Кина. Производство капацитет надминува повеќе од 0,6 милиони мотори годишно. Нашата компанија нуди три големи серии на производи: хибриден stepper мотори, DC brushless мотори и возачот на моторот. 

на линија на производи копнее се продава на големите компании за производство за индустрија на автоматизација, медицински и здравствени опрема, принтер машини, пакување уреди, информатичка технологија, апарат за домаќинство производи, како и транспорт на опрема.  

Имаме инженерски тим со долгогодишно искуство во примена инженеринг, проектирање инженеринг со најновите достигнувања equipment.Our инженерски кадар обезбедува најдобрите квалитет на производот со услуга по производ е испорачуваат до нашите клиенти. Changzhou копнее Моторни копродукции, Ltd добива своето ISO9001: 2000 за сертификација и повеќето од нашите производи се CE одобрено.

 

xx

Нашата компанија се придржува кон принципите на "обезбедување на зелени производи" и сите наши производи се RoHS согласност. Како глобален снабдувач, Changzhou копнее Моторни копродукции, Ltd свесно да го следи упатства за меѓународни комерцијални правила и практики. Имаме постигнато нашиот углед на соработка со нашите клиенти во текот на годините. Нашата цел е да се "победи на пазарот со квалитет и услуга", која е заеднички глас на секој член на тимот Changzhou копнее мотор.

Работејќи заедно, расте заедно!

 

 


WhatsApp Онлајн Chat!