Индустрија за примена на мотори во чекор

Нестандардна машинерија

Медицинска опрема машина за заварување машина за прскање машина за прскање керамичко печатење машина за намотување батерија машина за криење кристално мелење машина за пакување PCB машина за дупчење лента машина за дупчење компјутерска рамна машина за плетење текстилна машина патент автоматска пена механичка инкџет машина медицинска опрема трикотажа механизам машина за чевли АТМ машина за прскање опрема заварување струг машина за мелење торба машина за заптивање и машина за сечење трговска марка машина за сечење заштитен знак машина за инк-џет плотер машина за фото опрема машина за логистика ЛЕР опрема сортирање машина за плетење цврста кристална машина алуминиумска жица машина за заварување SMT опрема вертикална машина за пакување керамичка машина за пакување машина за POS машина за дупчење скапоцен камен мелење машина за машинска игра

Тродимензионална платформа

ЦПУ струг ЦНЦ машина за мелење Диспензер Машина за гравирање Машина за сечење пламен Машина за садење Проектор Секундарен елемент, три координатни мерни инструменти

Ласерска опрема

Машина за ласер машина за ласерско заварување машина за ласерско обележување на ласерски слики

Опрема за обработка на жици

Терминална машина

Опрема за батерии

Машина за етикетирање на батерии за навивање

Опрема за печатење

Машина за сечење на трговски марки Етикетирање машина за печатење на машина за бронзирање

На пример:

Опрема со мала брзина

Диспензерот

Диспензерот главно се користи за движење на траекторијата на производите што треба да се обработуваат преку платформата XY. При издавање, брзината е релативно мала, така што оваа опрема бара релативно висока фреквенција вибрации и бучава за степер моторот. Оваа опрема обично се користи во релативно тивка околина, а барањата за точност за издавање се релативно високи. Ако има проблем со обработка на вибрациите, ефектот на обработка дефинитивно ќе биде слаб, затоа нашиот stepper мотор се применува на оваа опрема. Ефектот е подобар.

Слична опрема вклучува: машина за ласерско сечење, опрема за тестирање, опрема за тестирање, машина за ласерско заварување, машина за ласерско обележување, жига.

Опрема со мала брзина и голема брзина

Машина за гравирање

Покрај мазната природа на малата брзинска обработка, машината за гравура треба да има и голема обработка. Особено е тешко ако степер-моторот и возачот ги имаат обете овие карактеристики. Тешки се постигнуваат генерални степер мотори и погони. На пример, стабилноста на трифазните ќе биде подобра, но не и со голема брзина, тешко е да се исполнат барањата на клиентите. Главни клиенти: Златен орел Венжу и така натаму.

Слични барања за опрема вклучуваат: машина за цврст кристал, машина за заварување со алуминиумска жица, координатен мерен инструмент, машина за ленти, машина за сортирање итн.


Време на објавување: април-28-2019
WhatsApp Онлајн Chat!