МАСКА ЗА ДОСТАПУВАЕ МЕДИЦИНСКИ ЛИЦЕ

Медицинска маска за лице за еднократна употреба 3 слој филтриран

口罩 口罩 ЛС 三层 防护

 

карактеристики:
1. 3 слоја со заштита од ткаенина разнесена со топење, може ефикасно да ги филтрира повеќето  честички како PM2.5 со мал дијаметар. Ефикасноста на филтрацијата може да достигне 95%.
2. Медицинска стерилизација одделение, може да се спречи бактерии и прскање спрејови, здив  слободно.
3. Изработена од ткаенина, поудобна и дише.
4. Дизајнот на обликувачот на врвот на носот задоволува повеќекратна форма на лице.
5. Компактен и лесен, лесен за носење.

Спецификација:
Тип: Медицински хируршки
материјал за
ефекти Ефекција на филтрација: 95%

Забелешка:
1. Станува збор за производ за еднократна употреба, ве советуваме да се заменува на секои 2 ~ 3 часа.
2. За максимална изведба, маската мора правилно да се запечати околу носот и устата.


WhatsApp Онлајн Chat!