Industria e aplikimit të motorëve stepper

Makineri jo standarde

Pajisjet mjekësore makina salduese makina salduese makina spërkatëse qeramike makinë shtypi bateri dredha-dredha kristal makine bluarje makinë paketimi makinë shpuese rrip makinë shpimi kompjuter makinë të sheshtë thurje makineri tekstile zinxhir automatike shkumë mekanike me bojë pajisje mjekësore mekanizëm çorape makinë këpucësh makinë spërkatje pajisje saldimi torno çanta e makinës duke e bërë makinën për vulosjen dhe prerjen e makinës për shtypjen e markës tregtare makinë prerëse markë me bojë makine makinë fotografike pajisje logjistike pajisje LED makinë klasifikuese makinë gërshetë makine kristal të ngurtë makinë alumini saldim makinë SMT pajisje paketimi vertikale makinë ambalazhi qeramike makine POS makine shpuese gurë bluarje makinë lojërash makine

Platformë tre-dimensionale

Torno CNC makine bluarëse bombol me vrimë nxjerrëse Makinë gdhendëse Makinë prerëse flakëruese Makinë mbjellëse Projektor Elementi dytësor, tre instrument koordinues matës

Pajisjet me lazer

Makinë për prerjen me lazer makina për saldim me lazer imazhe lazer makine për shënimin me lazer

Pajisjet e përpunimit të telave

Makinë terminale

Pajisjet e baterisë

Makinë për etiketimin e baterive

Pajisjet e shtypjes

Makinë për shtypjen e makinës për etiketimin e markës tregtare

Për shembull:

Pajisjet me shpejtësi të ulët

Bombol me vrimë nxjerrëse

Bombol me vrimë nxjerrëse përdoret kryesisht për lëvizjen trajektore të produkteve që do të përpunohen përmes platformës XY. Gjatë shpërndarjes, shpejtësia është relativisht e ulët, kështu që kjo pajisje kërkon dridhje dhe zhurmë relativisht të lartë të frekuencës për motorin stepper. Kjo pajisje zakonisht përdoret në një mjedis relativisht të qetë dhe kërkesat e saktësisë për shpërndarjen janë relativisht të larta. Nëse ka një problem të përpunimit të dridhjeve, efekti i përpunimit do të jetë përfundimisht i dobët, kështu që motori ynë stepper zbatohet në këtë pajisje. Efekti është më i mirë.

Pajisjet e ngjashme përfshijnë: makinën e prerjes me lazer, pajisjet e provës, pajisjet e provës, makinën e saldimit me lazer, makinën e shënjimit me lazer, jig.

Pajisje me shpejtësi të ulët dhe shpejtësi të lartë

Makinë gdhendjeje

Përveç natyrës së lëmuar të përpunimit me shpejtësi të ulët, makina e gdhendjes duhet të ketë edhe përpunim me shpejtësi të lartë. Particularlyshtë veçanërisht e vështirë nëse të dy motorët stepper dhe drejtuesit i kanë të dyja këto karakteristika. Motorët e përgjithshëm me hapa dhe disqet janë të vështira për t'u arritur. Për shembull, qëndrueshmëria e tre fazave do të jetë më e mirë, por jo me shpejtësi të lartë, është e vështirë të plotësosh kërkesat e klientit. Klientë të mëdhenj: Wenzhou Golden Eagle dhe kështu me radhë.

Kërkesa të ngjashme për pajisjet përfshijnë: makinerinë e kristalit të ngurtë, makinerinë e saldimit me tela alumini, instrumentin matës koordinativ, makinerinë e shiritit, makinën e renditjes, etj.


Koha e postimit: Prill-28-2019
WhatsApp Online Chat!