Nut leungeun baju

Kacangan

Trapezoidal Screw Nut Kuningan Tambaga Diterangkeun pikeun CNC

111

Nut kanggo sambung timbel 

  barang

Ketik pikeun sekrup timah

Diaméterna ageung

(Mm)

Leutik

diameter

(Mm)

Jangkungna

(Mm)

matéri

Kacang-5

Tr8 * 8 (p2)

22

10

10.5

Tambaga

Kacang-11

Tr8 * 8 (p2)

22

10

15.5

Tambaga

Kacangan-27

Tr10 * 4 (p2)

31.75

5,88

25.4

Tambaga

Kacangan-32

Tr8 * 8 (p2)

22

10

15

Tambaga

Kacang-35

Tr8 * 8 (p2)

22

10

21

Tambaga

1111 1112 1113 1114 1115

Upami anjeun peryogi langkung seueur inpormasi atanapi ukuran sanés mangga ngahubungan kami.


WhatsApp Online Chat!