PUPUK MASKAP RUPA

Pakai parawatan médis topéng 3 Lapisan saring

口罩 LS 三层 防护

 

Fitur:
1. 3 lapisan kalayan panyalindungan lawon Dilebur-ditiup, éta sacara efektif tiasa nyaring seueur  partikel sapertos PM2.5 kalayan diaméter alit. Efisiensi filtrasi tiasa dugi ka 95%.
2. Peunteun sterilisasi médis, tiasa nyegah baktia sareng nyemprot, napas  sacara bébas.
3. Didamel tina lawon, langkung raoseun sareng napas.
4. Desain ujung ujung irung nyugemakeun sababaraha bentuk raray.
5. Compact sareng enteng, merenah pikeun dibawa.

Spésifikasi:
Jenis: Médis Bedah Tutupan Bedah Panutup
: Lawon + Fusible spray lawon filter layer
Filtration Effiency: 95%

Catetan:
1. Éta produk sekali pakai, urang nyarankeun yén unggal 2 ~ 3 jam ngagentos.
2. Kanggo kinerja anu maksimal, topéng kedah diséépkeun leres-leres di sakitar irung sareng sungut.


WhatsApp Online Chat!