MASKA E FYTYRS MJEKSORE E SHPENZUAR

Maskë e disponueshme mjekësore për fytyrën 3 Shtresa e filtruar

口罩 口罩 LS 三层 防护

 

Karakteristikat:
1. 3 shtresa me mbrojtje nga pëlhura e shkrirë, mund të filtrojë në mënyrë efektive shumicën e  grimcave si PM2.5 me diametër të vogël. Efikasiteti i filtrimit mund të arrijë deri në 95%.
2. Shkalla e sterilizimit mjekësor, mund të parandalojë bakteriet dhe spërkatjet, frymëmarrjen  lirshëm.
3. Bërë prej pëlhure, më komode dhe me frymëmarrje.
4. Dizajni i formës së majës së hundës plotëson formën e shumëfishtë të fytyrës.
5. Kompakt dhe i lehtë, i përshtatshëm për tu mbajtur me vete.

Specifikimi:
Lloji:
Materiali
Efektimi i Filtrimit: 95%

Shënim:
1. productshtë produkt i disponueshëm, këshillojmë që çdo 2 2 3 orë të zëvendësohet.
2. Për performancë maksimale, maska ​​duhet të vuloset siç duhet rreth hundës dhe gojës.


WhatsApp Online Chat!