Ditutup loop motor supir-HBS57 - Cina Changzhou Longs Motor

loop Closed motor supir-HBS57

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Palabuhan: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Fitur:

     

    • Ditutup-loop, eliminates leungitna sinkronisasi
    • rentang operasi lega? torsi luhur jeung speed luhur
    • Ngurangan pemanasan motor tur leuwih efisien
    • gerak lemes jeung super-low motor bising
    • Teu kedah margin torsi tinggi
    • Taya Tuning tur salawasna stabil
    • respon gancang, teu reureuh sarta ampir euweuh waktu settle
    • torsi tinggi di awal jeung speed low, stiffness tinggi di standstill
    • biaya handap

     

    Runtuyan HBS nawarkeun alternatif pikeun aplikasi merlukeun kinerja tinggi jeung reliabilitas tinggi lamun servo ieu hijina pilihan, bari tetep ongkos-éféktif. Sistim nu ngawengku hiji 3-fase stepper motor digabungkeun sareng pinuh digital, drive kinerja tinggi na hiji encoder internal nu dipaké pikeun nutup posisi, laju sarta puteran ayeuna sacara real waktu, kawas sistim servo. Ieu ngagabungkeun anu pangalusna servo na motor stepper téknologi, sarta delivers kamampuhan unik sarta perbaikan leuwih duanana, bari dina fraksi biaya sistem servo.

     

    aplikasi:

    Runtuyan HBS nawarkeun alternatif pikeun aplikasi merlukeun kinerja tinggi jeung reliabilitas tinggi lamun servo ieu hijina pilihan, bari tetep ongkos-éféktif. fitur hébat miboga respon saum sareng henteu moro nyieun idéal pikeun aplikasi kayaning beungkeutan na visi sistem nu ketak gancang kalayan jarak pondok anu diperlukeun na moro bakal jadi masalah. Tur éta idéal pikeun aplikasi mana parabot ngagunakeun mekanisme sabuk-drive atawa lamun heunteu boga rigidity lemah sareng anjeun teu hayang ka ngageter lamun stopping.

     

    spésifikasi:

    umum

     b13

     

    Konfigurasi konektor

    The HBS57 boga tilu panyambungna, konektor pikeun sambungan sinyal kontrol, konektor keur eupan balik encoder na konektor pikeun sambungan kakuatan jeung motor.

     

    k1

    k2

    K3

    has Connection

    k4

     

    Spesifikasi mékanis (Unit: mm [inci])

     

    K5

    Cocog Spesifikasi Motor:

    HBS57 tiasa dianggo ku Leadshine tilu fase motor hibrid stepper handap kalawan encoder saperti kieu:

    k6

     


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • produk patali

      WhatsApp Online Chat!