Kabina lidhëse

Kabllot e Lidhjes 

Kabllot për produktet Stepper, produktet Servo, produktet BLDC dhe produktet SERVO.

gfdd

Kabllot për Stepper Motors

LS Wire për motor stepper, 4 drejtues dhe 6 drejtues

Ne mund të prodhojë telave sipas klientit ' kërkesë s.

1. Kabllot për motor stepper

  artikull

UL

lloji

AWG
size

gjatësi

mm

Numri i çon

I pershtatshem per motor

GJAT Teli

1007

26

320 + 10

4

Nema17

GJAT Teli

1007

26

187 + 5

4

Nema17

GJAT Teli

1007

26

180 + 10

4

Nema17

GJAT Teli

1007

26

1000 + 10

4

Nema17

GJAT Teli

1007

22

2500 ± 20

4

Nema34

 2. Kabllot për motorin me lak të mbyllur

2 3

  artikull

AWG
size

gjatësi

mm

M aterial

I pershtatshem per motor

GJAT Teli

24

3000 ± 30

Kabëll i mbrojtur me gjashtë bërthama

Nema23,34

 


WhatsApp Online Chat!