Percobaan kana motor stepper (B)

Motor Stepper  belah di hambalan leutik umumna dituduhkeun dina labél dina derajat. Hiji motor hambalan ka spin dina hiji arah ayeuna dialirkeun coil a, teras sejen, teras dina mimiti pungkal of polaritasna sabalikna, teras nu kadua kalawan polaritasna sabalikna, ogé. Runtuyan ieu terus-terusan keur rotasi kontinyu. Arah rotasi gumantung kana angin, anu "pamimpin", ti "follower" téh. The sabalikna rotasi lamun pungkal geus tibalik. Ieu bisa simplify nu versi pusat ketok ka ngabalikeun ayeuna ti ketok Puseur disambungkeun ka Vcc na di unggal ahir coil nu bisa ditarik ka taneuh ganti. Motor non-Powered merlukeun hiji bipolar tegangan control atawa saeutik leuwih ti circuit switching. Lamun kakuatan anu dilarapkeun ka dua coils, motor stepper antara dua fase (padet, mindeng disebut "satengah hambalan"). Dina satengah hambalan gagasan keur ekstrim, hiji bisa nerapkeun dua gelombang sinus di quadrature keur windings jeung hiji puteran pisan rata. Téhnik ieu teu utamana éféktif, saprak controller nu bakal ngagoncangkeun kurang tanaga keur dissipate sakumaha engine, tapi lamun gerak ditangtoskeun perlu, éta bisa jadi patut hiji coba! Atawa pikeun maranéhanana anu teu sieun dina pajeulitna tina sinusoids bisa pendekatan epektip ku ngagunakeun siklus tugas variabel. Tapi hasil ahir tina ieu meunang mesin ieu kaluar tina kotak tina junk, teu langkung alesan mun dipikir aranjeunna janten nyalira! Ku kituna, di dieu sababaraha tips basajan nyobian.


waktos pos: Méi-29-2018
WhatsApp Online Chat!