wartos

  • Kumaha urang tiasa nganggo motor stepper

    Kumaha urang tiasa nganggo motor stepper

    kontrol motor Stepper mangrupakeun alat nu ngatur posisi, laju sarta torsi of a drive mékanis. Hal ieu dirarancang pikeun kontrol gerak motor listrik. Cai mibanda transmisi otomatis tur manual pikeun dimimitian tur stopping mesin, sarta Pilihan jeung adjustment tina speed. Ogé diharepkeun se ...
    Maca deui
  • Percobaan kana motor stepper (A)

    Percobaan kana motor stepper (A)

    motor Stepper téh biasana tina microprocessors atanapi ICs controller custom, jeung kakuatan anu mindeng dikawasa ku sirkuit cahayana stepper motor supir jeung transistor kakuatan. gerakan tepat nyaéta dimungkinkeun, tapi pajeulitna biasana taneuh stepper amatir dina "meureun someday" bin bagian. Tapi stepper ...
    Maca deui
  • Percobaan kana motor stepper (B)

    Percobaan kana motor stepper (B)

    ngalir motor Stepper dina léngkah leutik umumna dituduhkeun dina labél dina derajat. Hiji motor hambalan ka spin dina hiji arah ayeuna dialirkeun coil a, teras sejen, teras dina mimiti pungkal of polaritasna sabalikna, teras nu kadua kalawan polaritasna sabalikna, ogé. runtuyan ieu terus-terusan keur c ...
    Maca deui
WhatsApp Online Chat!