Hybrid STEPPER motor-Nema42 - Cina Changzhou Longs Motor

Hybrid STEPPER motor-Nema42

  • FOB Harga: US $ 0,5 - 9.999 / Piece
  • Min.Order kuantitas: 100 Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 10000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Shenzhen
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    Lengkah akurasi ...........................  5%
    Hawa naékna ……………………80 Max
    Ambient Suhu Range …………-20 ~ + 50
    Insulasi Résistansi ……………100m Ω Min.500VC DC
    Kakuatan diéléktrik……………1800V AC 1S 5mA

     rinci

    Spésifikasi listrik :

    model

    hambalan Malaikat
    º

    Panjang motor
    mm

    tegangan
    v

    ayeuna
    A

    lawanan
    Ω

    induktansi
    Mh

    Hording torsi
    N.m

    Detent torsi
    N.m

    Rotor inersia
    g.cm2

    kawat kalungguhan

    beurat
    KG

    42HS94 60

    1,8

    100

    4,95

    6,0

    0.9

    12

    11,2

    3

    5500

    4

    5

    42HS5460

    1,8

    150

    5.2

    6,0

    0,8

    15

    21

    5,9

    10900

    4

    8,4

    42HS6480

    1,8

    201

    8

    8.0

    1

    16

    28

    9,5

    16200

    4

    11,7


    * Urang tiasa rancang produk urang nurutkeun sarat customer urang urang.
    Dimensi: Unit = mm 

     

    E2

    Diagram wiring:

    E3


  • Saméméhna:
  • Hareup:

  • WhatsApp Online Chat!