• Stepper Motor, Dc Motorservo Motor, Brushless Motor
  • banner-
  • banner-
  • banner-1

ngeunaan Company

Changzhou Longs Motor Co., Ltd didirikan dina taun 2000, salaku produsén motor profésional di kota Changzhou, Cina. kapasitas produksina ngaleuwihan leuwih ti 0,6 juta motor per taun. Company kami nawarkeun tilu seri utama produk: motor Hybrid stepper DC motor brushless jeung supir motor.

kontak Aichi

Pikeun inquiries ngeunaan produk atanapi pricelist urang, mangga ninggalkeun email anjeun ka kami sarta kami bakal di kabaran dina 24 jam.
WhatsApp Online Chat!