Si mund ta përdorim motor stepper

kontrollit motor stepper është një pajisje që kontrollon pozitën, shpejtësinë dhe çift rrotullues e një makinë mekanike. Ajo është projektuar për kontrollin lëvizje e motore elektrike. Ajo ka marsh automatik dhe manual për fillimin dhe ndalimin e motor, dhe përzgjedhjen dhe përshtatja e shpejtësisë.
Gjithashtu pritet të zgjedhur ose përpara ose të kundërt rrotullimin kundër mbingarkesa dhe gabimet, dhe të rregulluar çift rrotullues. Secili motor elektrik është e pajisur me rregullatorin që ka funksione të ndryshme dhe karakteristika. Stepping kontrollet motorike mund të ndihmojnë në mbrojtjen e mëdha motorët kanë mbingarkesë ose mbi gjendjen aktuale. Kjo është bërë me një mbrojtje te trupezuar me mbeshtjelljen rele ose temperatura ndjerë rele. Siguresat dhe breakers qark janë gjithashtu të dobishme për mbrojtjen mbi aktuale kundër. Automatike shoferët motor furnizohen me çelsin kufi për të mbrojtur makinën.
Disa kontrolluesit komplekse me motor janë përdorur për të kontrolluar shpejtësinë dhe çift rrotullues të motorët lidhur. Në një kontroll të mbyllur-loop, një kontrollues prodhon pozicionim të saktë të numrit motor në një torno-qeverisur. Kontrollues motor saktë pozicionet e mjet prerjes bazuar në profilin e para-programuar. Ajo gjithashtu kompenson për kushte të ndryshme të ngarkesës dhe forcat shkatërruese për të ndihmuar të ruajtur pozicionin e mjet.
kontrolluesit motorike janë të bazuara në atë që ata kanë lënë për të bërë. Ka kontrollit manual motor, automatike motor dhe kontrollin motor në një distancë. Në varësi të prodhuesit, kontrollet motorike mund të jetë vetëm një fillim dhe të ndaluar. Por ka shumë shoferët që kontrollojnë një motor me shumë karakteristika. Një kontroll motor elektrik mund të klasifikohen sipas lloj motor të jetë nxitur apo kontrolluar. Kjo është kontrolli lëvizje servo, motorët hap, alternating aktuale aktual ose AC ose DC furçë ose brushless DC magnet i përhershëm.

Ora Post: Maj-29-2018
WhatsApp Online Chat!