Lajme

 • Si mund ta përdorim motor stepper

  Si mund ta përdorim motor stepper

  kontrollit motor stepper është një pajisje që kontrollon pozitën, shpejtësinë dhe çift rrotullues e një makinë mekanike. Ajo është projektuar për kontrollin lëvizje e motore elektrike. Ajo ka marsh automatik dhe manual për fillimin dhe ndalimin e motor, dhe përzgjedhjen dhe përshtatja e shpejtësisë. Gjithashtu pritet të se ...
  Lexo më shumë
 • Eksperimenti me motor stepper (A)

  Eksperimenti me motor stepper (A)

  motors stepper janë zakonisht të mikroprocesorëve ose ICS kontrollues me porosi, dhe pushteti kontrollohet shpesh nga qarqe të ndriçuara shofer motor stepper dhe transistorëve pushtetit. Lëvizja e saktë është e mundur, por kompleksiteti zakonisht toka stepper amator në "Ndoshta një ditë" pjesë bin. Por Stepper ...
  Lexo më shumë
 • Eksperimenti me motor stepper (B)

  Eksperimenti me motor stepper (B)

  lëviz stepper motor në hapa të vegjël janë treguar në përgjithësi në etiketë në gradë. Një motor hap të tjerr në një drejtim të rrymës është duke kaluar nëpër një spirale, pastaj një tjetër, pastaj në përmbylljen e parë të polarizimit të kundërt, atëherë i dyti me polarizimit të kundërt, gjithashtu. Kjo sekuencë përsëritet për c ...
  Lexo më shumë
WhatsApp Online Chat!