Eksprimen ing motor stepper (B)

Motor stepper  gerakane ing langkah cilik sing umume dituduhake ing label ing derajat. A motor langkah kanggo muter ing siji arah saiki wis liwati liwat Koil, banjur liyane, banjur ing kawitan nduwurke tumpukan saka kutub ngelawan, banjur liya karo kutub mbalikke, uga. Urutan iki bola kanggo rotasi dadi. Arah rotasi gumantung angin, ing "pimpinan", ing "Follower" punika. Mbalikke rotasi nalika nduwurke tumpukan wis ngowahi. Iku bisa menakake versi tunyuk Pusat menyang kuwalikan saiki saka tunyuk tengah sing disambungake menyang VCC lan ing saben pungkasan Koil bisa ditarik kanggo lemah gantian. Motors Non-powered mbutuhake bipolar voltase kontrol utawa sethitik liyane saka sirkuit temen. Nalika daya wis Applied kanggo loro gulungan kawat, ing motor stepper antarane rong fase (ngalangi, asring diarani minangka "setengah langkah"). Ing setengah langkah idea kanggo nemen, siji bisa aplikasi loro ombak tanpa ing quadrature kanggo windings lan kanggo rotasi banget Gamelan. Technique punika boten langkung efektif, wiwit controller bakal akeh kurang energi kanggo dissipate minangka engine, nanging yen gerakan sing tepat perlu, iku uga worth a nyoba! Utawa kanggo sing ora wedi kerumitan sinusoid bisa approximated irit dening nggunakake siklus tugas global. Nanging goal punika kanggo njaluk mesin iki metu saka kothak ajur, ora luwih alasan kanggo mikir wong dadi piyambak! Dadi, kene sawetara tips prasaja kanggo nyoba.


wektu Post: May-29-2018
Tampilan Online Chat!