News

  • Carane kita bisa nggunakake motor stepper

    Carane kita bisa nggunakake motor stepper

    kontrol motor stepper piranti sing kontrol ing posisi, kacepetan lan torsi drive mechanical. Punika dirancang kanggo kontrol gerak elektrik Motors. Wis transmisi otomatis lan manual kanggo miwiti lan nolak engine, lan pilihan lan imbuhan saka kacepetan. Uga samesthine kanggo se ...
    Waca liyane
  • Eksprimen ing motor stepper (A)

    Eksprimen ing motor stepper (A)

    Motors stepper biasané saka microprocessors utawa ICS controller adat, lan daya asring kontrol dening sirkuit surem stepper motor driver lan transistor daya. gerakan pas bisa, nanging kerumitan biasane tanah stepper amatir ing "Mungkin liyawektu" bin bagean. Nanging stepper ...
    Waca liyane
  • Eksprimen ing motor stepper (B)

    Eksprimen ing motor stepper (B)

    gerakane motor stepper ing langkah cilik sing umume dituduhake ing label ing derajat. A motor langkah kanggo muter ing siji arah saiki wis liwati liwat Koil, banjur liyane, banjur ing kawitan nduwurke tumpukan saka kutub ngelawan, banjur liya karo kutub mbalikke, uga. urutan iki bola kanggo c ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!