News

  • Makarya bebarengan, akeh bebarengan!

    Makarya bebarengan, akeh bebarengan!

    In order to celebrate the 10th anniversary of the establishment of Changzhou Longs Motor Co., Ltd; to enrich sports and cultural activities  of staff members and workers; to enhance the cohesion of the enterprise and centripetal forces; to inspire the initiativity and positivity of the staff; to ...
    Waca liyane
  • Certificates

    LCS1507312033E LCS1507312031S
    Waca liyane
  • Stepper motor application industry

    Stepper motor application industry

    Non-standard machinery Medical equipment winding machine welding machine spraying machine ceramic printing machine battery winding machine crystal grinding machine packaging machine PCB drilling machine strap drilling machine computer flat knitting machine textile machinery zipper automatic foam ...
    Waca liyane
  • Carane kita bisa nggunakake motor stepper

    Carane kita bisa nggunakake motor stepper

    kontrol motor stepper piranti sing kontrol ing posisi, kacepetan lan torsi drive mechanical. Punika dirancang kanggo kontrol gerak elektrik Motors. Wis transmisi otomatis lan manual kanggo miwiti lan nolak engine, lan pilihan lan imbuhan saka kacepetan. Uga samesthine kanggo se ...
    Waca liyane
  • Eksprimen ing motor stepper (A)

    Eksprimen ing motor stepper (A)

    Motors stepper biasané saka microprocessors utawa ICS controller adat, lan daya asring kontrol dening sirkuit surem stepper motor driver lan transistor daya. gerakan pas bisa, nanging kerumitan biasane tanah stepper amatir ing "Mungkin liyawektu" bin bagean. Nanging stepper ...
    Waca liyane
  • Eksprimen ing motor stepper (B)

    Eksprimen ing motor stepper (B)

    gerakane motor stepper ing langkah cilik sing umume dituduhake ing label ing derajat. A motor langkah kanggo muter ing siji arah saiki wis liwati liwat Koil, banjur liyane, banjur ing kawitan nduwurke tumpukan saka kutub ngelawan, banjur liya karo kutub mbalikke, uga. urutan iki bola kanggo c ...
    Waca liyane
Tampilan Online Chat!