• banner-
  • banner-
  • banner-1

About Company

Liyang longs Motor Co., Ltd iki diadegaké ing taun 2000, minangka produsen motor profesional ing kutha Liyang, China. kapasitas produksi ngluwihi luwih saka 0,6 yuta Motors saben taun. Company kita nawakake telung seri utama produk: Motors Sato stepper, DC Motors brushless lan driver motor.

Contact Aichi

Kanggo pitakonan bab produk utawa cenik kita, mangga ninggalake email kanggo kita lan kita bakal ing tutul ing 24 jam.
WhatsApp Online Chat !